BLOGI

Blogi

OptimeSys mukana Hyvä Joulumieli keräyksessä

Joulutervehdysten sijaan Optimesys tukee tänä vuonna vähävaraisia lapsiperheitä osallistumalla Hyvä Joulumieli keräykseen.

OptimeSys mukana Tivi250-listauksessa

Tivi on listannut Suomen suurimmat IT-alan pelurit ja julkaissut Tivi250-listan. Tivi250-selvitys listaa liikevaihdolla mitattuna Suomen 250 suurinta tieto-ja viestintätekniikka-alan yritystä. Suurimpien yritysten joukkoon pääsyyn vaadittiin tällä kertaa vähintään kahdeksan miljoonan euron liikevaihto.

Tietoturvasertifikaatti ISO 27001 tukemaan OptimeSysin kasvua

OptimeSysin Cyber Defence liiketoimintayksikölle on myönnetty kansainvälinen tietoturvasertifikaatti ISO 27001. Sertifikaatti tukee yrityksen kasvua tietoturvapalveluiden tarjoajana.

OptimeSysin brändi ja palvelukonsepti uudistuivat.

Kotimainen OptimeSys-konserni uudistaa brändinsä ja palvelukonseptinsa. Tietoturvaan erikoistunut ICT-alan asiantuntijayritys selkeyttää uudistuksella palvelutarjontaansa ja viestintäänsä sekä tavoittelee kasvua kansainvälisille markkinoille.

TIEDOTE: OptimeSys laajentaa toimintaansa Suomessa

Tietoturvan asiantuntijayritys OptimeSys on ostanut Fin-Lan Tampere Oy:n sekä WizIT Oy:n liiketoiminnan. Fin-Lan Tampere ja WizIT ovat ICT-alan palveluyrityksiä, joiden toiminta on keskittynyt Pirkanmaalle ja Turun talousalueelle. OptimeSys on voimakkaassa kasvussa oleva tietoturvaan erikoistunut ICT-alan palveluyritys. Toteutuneet yrityskaupat tukevat OptimeSysin kasvustrategiaa Suomessa ja kauppojen myötä OptimeSys vahvistaa entisestään toimintaansa alueella.

Webinaarisarja: Modernin tietoturvan rakennuspalikat

Toteutamme yhdessä tietoturvan globaalin markkinajohtajan, Trend Micron kanssa webinaarisarjan nimeltä ”Modernin tietoturvan rakennuspalikat”. Webinaarisarja on sukellus modernin tietoturvan maailmaan, jossa tietoturva muodostuu useista eri kerroksista ja teknologioista. Moderni tietoturva on tasapainoinen yhdistelmä suojausta, hallintaa, havainnointia, ennakointia ja reagointia. Ei mitään liikaa eikä mitään turhaa. Webinaareissa käymme kansankielisesti läpi tietoturvan peruspilareita sekä esittelemme erilaisia...

Tietoturvaratkaisuiden globaali markkinajohtaja Trend Micro on valinnut OptimeSys:n asiantuntijakumppanikseen Pohjoismaissa

TIEDOTE Päätelaitteiden, pilven ja konesalin tietoturvaratkaisuiden globaali markkinajohtaja Trend Micro on valinnut OptimeSys:n asiantuntijakumppanikseen tuottamaan ”Trend Micro Professional Services”-palvelut Pohjoismaissa ja Baltiassa. Jatkossa OptimeSys tuottaa ja toteuttaa Trend Micro-asiakkaille tuki-ja ylläpitopalveluita kaikkialla Pohjoismaissa.

Trend Micro nimettiin jälleen päätelaitteiden suojausratkaisujen johtajaksi Forresterin raportissa

Päätelaitteiden tietoturvaratkaisuiden globaalin markkinajohtaja Trend Micro sai korkeimmat pisteet nykyisestä tuotevalikoimastaan sekä strategiastaan tuoreessa Forresterin Wave-raportissa1

Näin suojaat Office 365 -sähköpostin tietojenkalasteluilta ja tietomurroilta

  Viestintävirasto varoitti eilen laajamittaisista, suomalaisiin yrityksiin kohdistuneista sähköpostihyökkäyksistä.  Rikolliset ovat kalastelleet kevään aikana johtajien ja työntekijöiden käyttäjätunnuksia ja salasanoja ja kirjautuneet saamillaan tunnuksilla Office 365-sähköpostia käyttävien yritysten sähköpostijärjestelmiin.

Webinaari 14.6 : Esittelyssä Sophos Phish Threat - Phishing-hyökkäysten simulointi- ja loppukäyttäjien koulutus-työkalu

  Yhteistyökumppanimme Sophos järjestää torstaina 14.6 mielenkiintoisen webinaarin, jonka aiheena on tietojenkalastelu-yritykset ja henkilöstön kouluttaminen niiden varalta. Webinaarissa esitellään Sophoksen Phish Threat työkalu, jolla on mahdollista simuloida tietojenkalasteluhyökkäyksiä sekä kartoittaa henkilöstön valmiuksia tunnistaa kalasteluyritykset.