BLOGI

Tietoturvaratkaisuiden globaali markkinajohtaja Trend Micro on valinnut OptimeSys:n asiantuntijakumppanikseen Pohjoismaissa

TIEDOTE

Päätelaitteiden, pilven ja konesalin tietoturvaratkaisuiden globaali markkinajohtaja Trend Micro on valinnut OptimeSys:n asiantuntijakumppanikseen tuottamaan ”Trend Micro Professional Services”-palvelut Pohjoismaissa ja Baltiassa. Jatkossa OptimeSys tuottaa ja toteuttaa Trend Micro-asiakkaille tuki-ja ylläpitopalveluita kaikkialla Pohjoismaissa.

- ”Professional Services”-kumppaniltamme vaadimme sertifioitua teknistä osaamista sekä kattavaa käytännön kokemusta erilaisista asiakasympäristöistä. Olemme tehneet OptimeSys:n kanssa yhteistyötä jo yli 10 vuotta ja heillä on erittäin kattavasti osaamista tuotteidemme käyttöönotosta ja ylläpidosta. Laajentuvan yhteistyön myötä pystymme hyödyntämään OptimeSys:n vuosien saatossa kertynyttä kokemusta ja tarjoamaan heidän osaamistaan kaikille Trend Micro-käyttäjille Pohjoismaissa ja Baltiassa, kertoo Trend Micro:n Suomen ja Baltian toimintojen maajohtaja Kimmo Vesajoki.

- Tämä on valtavan hieno tunnustus Trend Microlta. He tuntevat osaamiseemme sekä asiakaspalvelumme korkean laadun ja luottavat siihen, että pystymme tuottamaan lisäarvoa asiakassuhteisiin. Tämän kumppanuuden avulla myös laajennamme ketterästi toimintaamme Suomen rajojen ulkopuolelle. On hienoa, että pystymme jatkossa palvelemaan laajempaa asiakaskuntaa ja varmistamaan, että Trend Micron tuotteet toimivat tarkoituksenmukaisesti ja asiakkaiden tietoturva on ajan tasalla, toteaa Kimmo Ojala, OptimeSys-konsernin toimitusjohtaja.

 

 


Picture of OptimeSys
Kirjoittaja OptimeSys