Asiakastarinat

Case: Yhtyneet Medix laboratoriot

Kokonaisvaltaista tietoturvaa

01

LÄHTÖTILANNE

OptimeSys on tuottanut YML:lle palvelin- ja verkkoympäristön ylläpitoa jo vuodesta 2008.

Yhteistyö alkoi vuonna 2008, kun YML etsi luotettavaa IT-kumppania, joka tarjoaisi tukea mm. työasemien ylläpitoon.

Yhteistyö on vuosien varrella kehittynyt asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja laajentunut kattamaan koko IT-ympäristön ja tietoturvan kokonaisulkoistukseen OptimeSysille.

– Tietoturvalla on Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy:lle hyvin suuri merkitys, koska käsittelemämme materiaali on erittäin tietoturvakriittistä. Haluamme varmistua siitä, että arkaluontoiset tietomme on suojattu tietoturvakriteerien mukaisesti parhaalla mahdollisella tavalla, kertoo Harri Heino Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy:stä.


02

RATKAISUMME

Yhtyneet Medix Laboratoriot päätti siirtää palvelimet OptimeSysin viimeisintä teknologiaa hyödyntävään ja korkeat tietoturvakriteerit täyttävään konesaliin.

YML hyödyntää kokonaisulkoistuksessaan laajaa skaalaa tarjoamistamme palveluista. Palvelua ja ratkaisuja on aina kehitetty asiakkaan tarpeiden ja toimintaympäristömuutosten mukaan. Vuosien varrella yhteistyö on kattanut myös lukuisia erilaisia sisäisiä projekteja. Viimeisin kehityskohde asiakasympäristössä on ollut palvelimien siirto omasta konesalista OptimeSysin tietoturvalliseen konesaliin.

– Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy:n muuttaessa uusin toimitiloihin ei oman konesalin pitäminen ollut enää järkevää. Päätimme siirtää palvelimet OptimeSysin viimeisintä teknologiaa hyödyntävään ja korkeat tietoturvakriteerit täyttävään konesaliin, Heino sanoo.


03

TULOKSET

Yhteistyön avulla on saavutettu toimintavarma ja samaan aikaan tietoturvallinen IT-toimintaympäristö, jota ylläpidetään ja kehitetään suunnitelmallisesti. Työympäristöstä on saatu joustava, skaalautuva sekä loppukäyttäjiä ajatellen erittäin helppokäyttöinen, tietoturvasta tinkimättä.

Aloitettuaan yhteistyön OptimeSysin kanssa, Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy on säästänyt vuositasolla merkittäviä summia aiempiin ratkaisuihin verrattuna.

Jatkuvan ja suunnitelmallisen kehitystyön ansiosta suuria kertamuutoksia ei tarvita – IT-ympäristö kehittyy joustavasti yhdessä teknologian kanssa.

Harri Heino
"Olen usein todennut, että OptimeSys Oy on ikään kuin saumaton jatke tietohallinto-osastollemme. Asioiden hoitaminen ei ole asiakkaan näkökulmasta byrokraattista eikä liikaa jäykkiin prosesseihin perustuvaa toimintaa, vaan sujuvaa, tehokasta palvelua todella ammattitaitoisten henkilöiden tekemänä.

OptimeSysin tekninen osaaminen, palveluhalukkuus ja asioiden hoitaminen vastuullisesti alusta loppuun saakka ovat tekijöitä, jotka erottavat OptimeSysin kirkkaasti muista toimijoista.
"

Harri Heino

Yhtyneet Medix Laboratoriot

Kiinnostuitko tästä ratkaisusta?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää