Asiakastarinat

Case: Mirka

Kehittyneempää suojaa sähköpostiliikenteeseen

01

LÄHTÖTILANNE

Kommunikointi sähköpostitse on tärkeä työkalu Mirkalaisten viestinnässä. Kiristysohjelmien ja tekniikan kehityksen myötä roskapostin torjuminen sähköpostiviestinnässä oli tullut haastavammaksi kuin ennen eikä sillä hetkellä käytössä ollut roskapostisuodatin onnistunut niitä pysäyttämään. Oli aika löytää kehittyneempi tuote.

Lisäkuormitusta Mirkan tilanteeseen toi henkilökunnan kouluttaminen luotettavien ja epäluotettavien viestien tunnistamiseksi. Epäilyttävien viestien, liitetiedostojen ja linkkien tutkiminen kuormitti turhaan IT-osastoa.


02

RATKAISUMME

Mirkan tarpeisiin soveltui kartoituksen jälkeen parhaiten Trend Micron Hosted Email Security (HES). Ratkaisun sopivuutta Mirkan toimintaympäristöön ja tarpeisiin testattiin aluksi kaksi viikkoa kestäneellä POC:lla (=Proof of Concept).

 POC:in jälkeen saimme vaikuttavat tulokset, ja OptimeSys auttoi meitä koko POC:in aikana. Päätös oli helppo tehdä tämän jälkeen. Itse käyttöönotto meni sujuvasti ja kokemuksemme sen jälkeen on ollut erittäin hyvä”, kertoo Mirka Ltd:n Hardware & Network Manager Roger Snellman.


03

TULOKSET

 Verrattuna vanhaan järjestelmään, ero on kuin yö ja päivä. Trend Micro HES on loistava tuote ja se nosti turvallisuustasoa merkittävästi sekä käyttäjälle että koko organisaatioon”, kiittelee Snellman.

Roger Snellman
"Suosittelen lämpimästi OptimeSysiä muille, koska he ymmärtävät asiakkaiden tarpeet, ja on helppo saada apua jos on joku ongelma."

Roger Snellman

Hardware & Network Manager, Mirka Ltd.

Kiinnostuitko tästä ratkaisusta?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää