IT-asiantuntija / Pakesoturi

3 paikkaa avoinna hyville tyypeille!

Uusi vuosi, uudet kujeet.
IT-asiantuntija, starttaa vuosi 2019 uudessa duunissa!

OptimeSys on suomalainen, tietoturvaratkaisuihin erikoistunut palveluyritys.
Tarjoamme asiakkaillemme tietoturvapalveluita, tietotekniikan ja -järjestelmien ulkoistuspalveluita sekä ylläpitoratkaisuja erikokoisille organisaatioille.

Edessä olevat vuodet tulevat olemaan meillä voimakkaan kasvun ja kehityksen aikaa. Tavoitteenamme on tulla arvostetuksi tietoturvakumppaniksi myös Suomen rajojen ulkopuolella sekä parantaa entisestään IT-palvelutarjontaamme kotimaassa.

Tämä ei tule onnistumaan ilman osaavia tekijöitä, eli juuri Sinua.

 

Etsimme nyt Palvelukeskustiimiimme eli PaKeen palveluhenkisiä IT-tukihenkilöitä, jotka osaavat ratkoa asiakkaidemme erilaisia IT-haasteita.

Mitä odotamme uudelta työkaveriltamme?

 

Meidän maailmamme ei ole valmis, eikä sinunkaan tarvitse olla. Tärkeintä on palava kiinnostus alaan ja asiakaspalveluun, halu kehittyä ja oppia uutta, avoin ja utelias asenne, hyvät vuorovaikutustaidot, rutosti huumorintajua sekä löysä pipo; meillä töitä tehdään tosissaan muttei liian vakavasti😀 Olet luonteeltasi järjestelmällinen, omaksut nopeasti uusia asioita ja pystyt työskentelemään ajoittain hektisissäkin ympäristöissä.

 
Osaaminen ja tehtävä:
 • Työtehtävä OptimeSys-palvelukeskuksessa
 • Tehtävässä vastaat asiakkaidemme puheluihin ja hoidat asioita etänä
 • Osallistut valvontatehtäviin ja hoidat järjestelmänvalvontaa
 • Osaamista alalta vähintään +1v
 • Osaamista Microsoft Windows-työasemakäyttöjärjestelmistä

 

Arvostamme myös:
 • Tuntemusta ja ymmärrystä verkoista (LAN, WAN, palomuurit)
 • Ymmärrystä ja kokemusta IT-kokonaisarkkitehtuurista
 • Osaamista Windows-palvelimista (2008, 2012, 2016)
 • Työkokemus IT-palveluntarjoajan 1st tai 2nd-level tehtävistä ehdottomasti eduksiAlle olemme koonneet muutamia tikettejä, joita PaKelaiset päivittäin ratkovat. Mikäli suurin osa alla olevista kysymyksistä on sinulle ”pala-kakkua” tai sinulta löytyy palavaa halua oppia ratkomaan tämän kaltaisia haasteita, niin hae meille än yy tee N-Y-T. You won’t regret it.

 

Ticket498

APUA! Käyttäjä ei (taaskaan) pääse kirjautumaan tunnuksillaan.

Ticket981

Windows updatet on rikki xx-xx nimisessä virtuaalikoneessa. Pitäisi tulla wsusista mutta ei juttele sen kanssa. Herne nenässä?

Ticket634

Pöytäkoneella Skype kaatuu kesken keskustelun alta ja uloskirjautuu itsekseen. Palsut pysyy kyllä lyhyinä ja ytimekkäinä. 

Ticket112

Yhteys ei reitity Turkuun, joten käyttäjät eivät pääse kiinni siellä olevaan verkkojakoon. Ongelma tois puol jokkee.

Ticket744

Hei, olisiko keskustan tiimillä mahdollista saada yhteiskäytössä oleva sähköposti puhelimiinsa?

Ticket292

Moi, haluttaisiin tallentaa MDT:n kautta aktivoidut BitLocker salausavaimet verkkolevyn lisäksi myös AD:n. Olisivat tällöin kahdessa paikassa tallessa. Jos jo tallentuu AD:n, niin mistä löydän?

 

Tarjoamme

 • Mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä
 • Mahdollisuuden kehittyä kykyjesi mukaan ja edetä yrityksen sisällä haastavampiin tehtäviin kokemuksen myötä
 • Junior-tason kaverista koulutamme noin vuodessa kovan tason osaajan, jonka jälkeen voit halutessasi siirtyä tietoturvatiimiimme vastaamaan määritetyistä palvelutuotteista osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan
 • Työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä
 • Kilpailukykyisen palkan joka palkitsee ahkerat ja osaavat työntekijät
 • Mukavan työpaikan nuorekkaassa ja hauskassa työilmapiirissä

Millaista meillä on olla töissä?

 

”Työni paras puoli on monipuolisuus. Palvelukeskuksessa saat tehdä kaikenlaisia tehtäviä liittyen työasema-, käyttäjätunnus-, palvelin-, infra- tai palveluylläpitoon. Käytännössä kaikkea mihin mielenkiintosi tai osaamisesi vain riittää.

Palvelukeskuksessa tiimini on minä mainioin. Työkaverini ovat hauskoja ja heidän kanssaan voi heittää vitsiä mistä vain sekä jakaa myös vapaa-ajan ilot ja surut.  Meillä autetaan ja neuvotaan eikä työkavereiden tekemisiä vahdata vaan luotetaan siihen, että kukin tekee sen missä on hyvä ja mitä osaa. Meillä luotetaan myös siihen, että jos ei osata niin kuka tahansa voi tulla rohkeasti kysymään neuvoa ja jos yhden ihmisen työtaakka on liian suuri, niin sitä osataan myös jakaa tiimin kesken.

Ilmapiiri OptimeSysillä on ihanan perinteinen juuri toistaiseksi pienen yrityksen näköinen. Myynti- tekniikka ja johto istuvat samassa kahvipöydässä. Mikäs sen parempaa!

Täydellinen tyyppi tiimiimme on henkilö joka ei pelkää puhelinta, asiakaskontaktia tai uusia asioita. Meillä palvelukeskuksessa asioiden priorisointi sekä osittainen multitaskaus on päivittäistä ja erittäin mainio ominaisuus uudessa työtoverissa, jos se taito häneltä jo ennestään löytyy.

Kukaan ei myöskään synny tekniikan ihmelapsena, joten palvelukeskuksessa ei tarvitse kaikkea osata ennestään vaan nopeat oppijat oppivat kaiken tarpeellisen työtä tehdessä ja se mitä et osaa niin työkaveri tai google neuvoo loput.”

Iida Kauppila Palvelukeskus, 2-vuotias OptimeSysiläinen

Iida
”Työssäni pidän työni liikkuvuudesta ja laajasta valikoimasta työtehtävissä. Tiimi, jossa työskentelen on luotettava ja joustava, jos itse ei pysty jotain tekemään, niin joku auttaa tai ottaa vastuun hommasta.
OptimeSysillä Ilmapiiri on rento ja hyvä, olo on kuin kotona olisi.

PaKeen täydellinen uusi työkaveri olisi henkilö, jolla olisi pikkasen kokemusta ja eritoten asennetta ottaa vastaan OptimeSysin tarjoamat haasteet. Luonteeltaan kaverin pitäisi olla yhtä ”hullu” kuin muutkin OptimeSysiläiset.:) ”

Matti Siikanen Palvelukeskus, 2-vuotias OptimeSysiläinen

Matti

 

 

Mitä enää odotat?😊

 

Tuuttaa hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekry@optimesys.fi TAI mikäli tiedät tähän tehtävään täydellisen kandidaatin, niin ilmianna hänet meille. Palkitsemme palkkaukseen johtavat ilmiannot ruhtinaallisesti💰💰💰

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja haku päättyy 13.01.2018.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Reima Väisänen, p. +358 50 375 3678