JUNIOR ACCOUNT MANAGER

Junior Account Manager

OptimeSys on voimakkaassa kasvussa oleva tietoturvaratkaisuihin erikoistunut ICT-alan asiantuntijayritys. Valttejamme ovat vahvaan teknologiaosaamiseen yhdistyvä palveluhenkisyys ja ketteryys. Visiomme on olla vuonna 2020 Suomen tunnetuin ja luotettavin tietoturvaratkaisujen toimittaja. Tule mukaan rakentamaan yhteistä menestystarinaa.

 

Etsimme motivoituneita ja oppimishaluisia tulevaisuuden tekijöitä kasvamaan vaativaan rooliin tietoturva-alan asiantuntijamyyjäksi. Sinun ei tarvitse olla kokenut kettu IT-myynnin saralla, mutta toivomme myyntityön olevan jossain määrin tuttua. Opit uusia asioita nopeasti ja olet kiinnostunut teknologiasta sekä etenkin tietoturvasta.

 


Tärkeimmät kriteerit uudelle työkaverille:

 

 

Hyvä tyyppi, jolla on tilannetajua ja myyntityössä tarvittavaa verbaalista lahjakkuutta sekä kykyä kuunnella asiakasta aidosti.

 Positiivinen asenne ja oma-aloitteinen työote.

 Kiinnostusta IT-palveluja ja tietoturvaa kohtaan. 

Tekninen tai kaupallinen koulutus. 

Suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito hyvällä tasolla.  

Huumorintajua😊

 Kaikki tieto ja osaaminen tietoturvaan liittyen on plussaa! 

 Tätä pääset tekemään:

Ainutlaatuisten, markkinoiden parhaimpiin tuotteisiin perustuvien palvelujen ja ratkaisujen avulla pystyt maksimoimaan asiakkaan saaman hyödyn sekä seisomaan myös itse tarjoaman takana. Pyrit kuuntelemaan asiakasta, ratkaisemaan asiakkaan kokeman ongelman ja muodostamaan asiakkaalle sopivimman kokonaisratkaisun. Pääasiassa työtehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta, mutta lisäksi myös olemassa olevien asiakkuuksien kehittäminen. Apunasi sinulla on myyntitiimimme tuki. Asiakaskäyntien vuoksi oma auto on välttämätön.

 

 

Tarjoamme:

Tarjoamme tehtävään valituille loistavat näkymät vahvassa kasvussa olevalla tietoturva-alalla, yli 10-vuoden kokemuksen omaavassa yrityksessä, sekä pääsylipun tietoturvan jatkuvasti muuttuvaan maailmaan. Loistavan tiimin ja kivat työkaverit, jossa työtä tehdään hyvällä meiningillä, rennossa ja nuorekkaassa ilmapiirissä, sekä mahdollisuuden kehittyä urapolullasi ja vaikuttaa yrityksen toimintaan.

 

 

Työhön sisältyvät luonnollisesti myös monipuoliset työsuhde-edut sekä kilpailukykyinen palkkaus (pohjapalkka + provisio). Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Mankkaalla, Espoossa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. 

 

 

 

Aloitus:

Sopimuksen mukaan

 

Sijainti:

Sinikalliontie 3, 02630 ESPOO


Lisätietoja:

Ari Keinänen

ari.keinanen@optimesys.fi

p. +358 50 9943833

 

 

Pyydämme hakijoita lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen, CV:n sekä palkkatoivomuksen sähköpostitse osoitteeseen: rekry@optimesys.fi.

HAKU PÄÄTTYY 11.1.2019