ETSIMME TIIMIIMME


SENIOR Cyber Security Specialistia

OptimeSys on suomalainen, tietoturvaratkaisuihin erikoistunut palveluyritys.
Tarjoamme asiakkaillemme tietoturvapalveluita, tietotekniikan ja -järjestelmien ulkoistuspalveluita sekä ylläpitoratkaisuja erikokoisille organisaatioille.

Edessä olevat vuodet tulevat olemaan meillä voimakkaan kasvun ja kehityksen aikaa. Tavoitteenamme on tulla arvostetuksi tietoturvakumppaniksi myös Suomen rajojen ulkopuolella ja vahvistaa jalansijaamme entisestään kotimaassa.

Tämä ei tule onnistumaan ilman osaavia tekijöitä, eli juuri Sinua.

 

Etsimme nyt tiimiimme monipuolisen kokemuksen omaavaa kokenutta järjestelmäasiantuntijaa/Senior Cyber Security Specialistia. 

Mitä odotamme uudelta työkaveriltamme?

 

Toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta. Hallitset tietoturvatuotteiden keskitetyt hallinnat, ymmärrät tuotteiden ylläpidon ja oikeiden konfiguraatioiden sekä ajantasaisen uhkatiedon merkityksen osana asiakkaan ympäristön suojausta.

Alkuvaiheessa vastaat tietoturvatuotteiden käyttöönotosta ja hallinnasta yli 500 päätelaitteen ympäristöissä. Haluat kehittyä ja olet aidosti kiinnostunut toimimaan asiakasrajapinnassa. Sinulla on vahva tahto mennä eteenpäin ja jatkuvasti kehittää osaamistasi. Me tuemme ammatillista kasvuasi ja kehityssuunnitelmasi mukaisesti kykenet muutaman vuoden päästä viemään käyttöönottoprojektit 500-10000 päätelaitteen ympäristössä läpi kiitettävän asiakaspalautteen siivittämänä. Koska työpäiväsi paras hetki ei ole lounastunti vaan sinua ajaa eteenpäin onnistumisen elämykset ja asiakkailta saamasi positiivinen palaute, tiedät kehityksesi vievän sinut asemaan, jossa pystyt yhdessä tiimisi kanssa toteuttamaan käyttöönotto- ja päivitysprojektit yli 15000 päätelaitteen ympäristöissä 3-5 vuoden päästä.

Sovit tehtävään, jos olet luonteeltasi järjestelmällinen etkä pelkää haasteita. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa erilaisissa tilanteissa. Olet jo osoittanut osaamisesi vastaavissa tehtävissä ja vaativatkin tehtävät sekä ympäristöt ovat sinulle arkipäivää. Omaksut nopeasti uusia asioita ja pystyt työskentelemään ajoittain hektisissäkin ympäristöissä. Sinulta löytyy ”Can do”-asennetta: Kohtaat uudet haasteet oppimismahdollisuuksina, etkä pelkää tarttua toimeen ja hoitaa tehtäviä kunnialla maaliin.

 
Arvostamme:
 • Vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
 • Sertifioitua osaamista (esim. Microsoft, TrendMicro, McAfee, Sophos, CISSP, CEH)
 • Halua kehittyä ja olla tärkeänä osana kasvavaa asiantuntijaorganisaatiota
 • Kiinnostusta tietoturvatuotteisiin ja tietoturvan ajankohtaisiin asioihin
 • Kokemusta tai polttavaa janoa oppia hallitsemaan SIEM-tuotteet
 • Paineensietokykyä
 • Ajokorttia ja autoa
 • Huumorintajua

 

Menestyäksesi tehtävässä, on sinulla osaamista vähintään kolmesta alla mainitusta osa-alueesta:
 • Windows palvelimet
 • Linux palvelimet
 • Pilviteknologiat: O365, Azure, AWS
 • Skriptaus (Python, Powershell yms.)
 • Tietoturvakomponentit/-kontrollit: EDR, DLP, SIEM, HIPS, salausmekanismit, Vulnerability Management, Sähköposti ja Web-suodattimet
 • AD-ylläpito: GPO, DNS, DHCP, PKI
 • Verkkoteknologiat: Kytkimet, palomuurit, IPS

 

 

Tarjoamme

 • Mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä
 • Työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä
 • Kehityssuunnitelman ja selkeät askeleet edetä yrityksen sisällä haastavampiin tehtäviin kokemuksen myötä
 • Kilpailukykyisen palkan joka palkitsee ahkerat ja osaavat työntekijät
 • Tehtävän, jossa tehdään todella paljon hommia 75% vuodesta ja pidetään parin kuukauden kesätauko jolloin pääset rentoutumaan ja lataamaan akkujasi
 • Paljon vastuuta ja toisaalta taas erittäin paljon vapauksia oman työnteon ja aikataulujen suunnittelussa
 • Mukavan työpaikan nuorekkaassa ja hauskassa tiimissä 

Millaista meillä on olla töissä?

 

Meidän maailmamme ei ole valmis, eikä sinunkaan tarvitse olla. Tärkeintä meillä on palava kiinnostus tietoturva-alaan, halu kehittyä ja oppia uutta, avoin ja utelias asenne,  rutosti huumorintajua sekä löysä pipo; meillä töitä tehdään tosissaan muttei liian vakavasti😀

 

Meillä pääset mukaan kehittämään ja rakentamaan Enterprise –tason ympäristöjä markkinoiden kiinnostavimmilla teknologioilla ja tuotteilla. Mielenkiintoiset ja muuttuvat projektit pitävät huolen siitä, että oman osaamisen kehittämistä ei tarvitse jarrutella ja itseään toistavia työpäiviä ei ole tiedossa.

Meidän tapa työskennellä tiimissä on avoin ja perustuu tiedon sekä osaamisen jakamiseen, jonka avulla saavutamme helpommin yhteiset päämäärät hyvällä meiningillä.

Sovit meidän tiimiimme, jos haluat nyt ja jatkossa olla osana tietoturvan keihäänkärkeä ja tekemisen meininki hyvän porukan kanssa kuulostaa juuri siltä mitä haluaisit muutenkin tehdä.

Peter Kovanko Lead Cyber Security Architect, OptimeSys Cyber Security Center

Petsku

Olen ollut vuoden verran OptimeSysillä hosting- ja tietoturvatiimeissä. Olen toiminut IT-alalla jo lähes 20 vuotta ja kokemusta on kertynyt erilaisista tehtävistä yrityksen sisäisessä IT:ssä sekä Service Provider-organisaatioissa. Tehtäväni OptimeSysillä ovat liittyneet Infra ja Cloud puolen projekteihin, sekä tietoturvaan.

Mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät pitävät kiireisinä, varsinkin tietoturvan puolella on ollut hienoa päästä kehittymään. Mahtavat työkaverit, alan parhaat tuotteet ja toimittajien pettämätön tuki mahdollistavat menestyksellä maaliin viedyt projektit.

Meillä eivät johtajat ja omistajat istu norsunluutorneissa, vaan ovat läsnä jokapäiväisessä ahertamisessa. OptimeSys on organisaatio, joka luottaa työntekijöihin ja mahdollistaa joustavat työajat ja etätyön, tämä on iso plussa erityisesti kiireisen lapsiperhearjen kanssa painiville.

Jouni Peltonen IT Infrastructure Architect, OptimeSys Cyber Security Center

Jouni

 

 

Mitä enää odotat?😊

 

Voit lähettää hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekry@optimesys.fi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja haku päättyy 13.01.2018.

 

Mikäli haluat tietää lisää tehtävästä ennen hakemista, niin Ari Rantala vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostilla (ari.rantala@optimesys.fi) tai puhelimitse  (+358 44 336 3374) seuraavina ajankohtina:

21.12. klo: 13-14
31.12. klo: 14-15
9.1. klo: 10-11

 

 

  

Meillä on aina ovi auki hyville tyypeille, tsekkaa myös muut avoinna olevat paikat ja vinkkaa vaikka kaverille:

    IT-ASIANTUNTIJA   

    CYBER SECURITY SPECIALIST