Tietoturvawebinaarit

Webinaareja ajankohtaisista aiheista

Webinaarisarja
"MODERNIN TIETOTURVAN RAKENNUSPALIKAT"

 

Webinaarisarja on sukellus modernin tietoturvan maailmaan, jossa tietoturva muodostuu useista eri kerroksista ja teknologioista. Tämän päivän tietoturva on tasapainoinen yhdistelmä suojausta, hallintaa, havainnointia, ennakointia ja reagointia. Ei mitään liikaa eikä mitään turhaa. Webinaareissa käymme kansankielisesti läpi tietoturvan peruspilareita sekä esittelemme erilaisia teknologioita. Nämä hallitsemalla pääsee modernin tietoturvan maailmassa jo pitkälle.

Webinaarit on toteutettu yhdessä tietoturvan globaalin markkinajohtajan, Trend Micron kanssa. Puhujana Trend Micron Suomen ja Baltian toimintojen maajohtaja, Kimmo Vesajoki. Trend Micron johtoportaassa Kimmolla on poikkeuksellinen näköalapaikka tietoturvan alati muuttuvaan maailmaan. ”Sisäpiiritieto” yhdistettynä paikalliseen toimialatuntemukseen takaavat kiinnostavat näkökulmat ja relevantin sisällön kuulijalle. Huippuasiantuntijan tuoreet tietoturvavinkit veloituksetta – tätä et halua missata.

 

 

Tietoturva webinaari osa 1.png

MODERNIN TIETOTURVAN RAKENNUSPALIKAT: OSA1

Tietoturvan kivijalka: Näkyvyys ja havainnointikyky


Torstaina 30.8.2018  I  klo 10:00 

 

Organisaation tietoturvan kivijalka on kattava näkyvyys organisaation tietoverkkoihin sekä kyky havainnoida ja tunnistaa poikkeamia.

Webinaarissa opit, miten saat kattavan näkyvyyden organisaatiosi tietoverkkoihin, kuinka pystyt tehokkaasti havainnoimaan eri tapahtumia sekä tunnistamaan ”ei-toivotut” poikkeamat tapahtumissa.

    KATSO TALLENNE   

 

Tietoturva webinaari osa 2.png

MODERNIN TIETOTURVAN RAKENNUSPALIKAT: OSA2

Tietoturvahavaintojen hallinta ja tapahtumiin vastaaminen


Torstaina 27.9.2018  I  klo 10:00 

 

Kun organisaatiossa on kyky havainnoida ja tunnistaa tapahtumia, on seuraavana vuorossa havaintojen hallinta sekä ”ei-toivottuihin” poikkeamiin reagoiminen.

Webinaarissa opit, miten saat selville tietoturvaloukkauksen ”ensimmäisen uhrin” sekä mitä tietomurron jälkeen on tietojärjestelmissä tapahtunut. Lisäksi opit hallitsemaan havaintoja sekä reagoimaan niihin oikein.

    KATSO TALLENNE   

 

 

 

Tietoturva webinaari osa 3.png

MODERNIN TIETOTURVAN RAKENNUSPALIKAT: OSA3

Pilvipalveluiden tietoturva


Torstaina 25.10.2018  I  klo 10:00 

 

Pilven liiketoimintahyödyt ovat kiistattomia ja organisaatiot siirtävät vauhdilla toimisto- ja konesaliympäristöjään pilveen. Toimintojen siirtyessä pilveen on ensisijaisen tärkeää varmistaa, että tietoturvakerrokset ovat riittävät. 

Webinaarissa käymme läpi pilvipalveluiden tietoturvariskejä sekä miten ne on mahdollista hallita. Opit, miten suojata pilvikapasiteetti (Azure, AWS) ja pilvitoimisto (O365) tietoturvauhkia vastaan. Esittelemme erilaisia asiakascaseja sekä raa’an totuuden pilven tietoturvasta:) 

    KATSO TALLENNE   

 

 

 

Tietoturva webinaari osa 4.png

MODERNIN TIETOTURVAN RAKENNUSPALIKAT: OSA4

Teollinen IoT & tietoturva


Torstaina 29.11.2018  I  klo 10:00 

 

Teollisuusautomaatio ja teollisuusjärjestelmät ovat älylaitteita, joita ei lähtökohtaisesti ole tarkoitettu nettiin kytkettäväksi eikä niiden valmistuksessa tavallisesti ole huomioitu tietoturvanäkökulmaa. Laitteet ja järjestelmät eivät pyöri Windows-alustalla, minkä vuoksi niihin ei ole mahdollista asentaa ”tavallisia” tietoturvaohjelmistoja.  

Tässä webinaarissa käymme läpi asioiden internetin tietoturvahaasteita teollisen IoT:n näkökulmasta sekä miten niihin vastataan

    KATSO TALLENNE   

 

 

 

Tietoturva webinaari osa 5.png

MODERNIN TIETOTURVAN RAKENNUSPALIKAT: OSA5

Tietoturvakokonaisuuden hallinta


Torstaina 13.12.2018  I  klo 10:00 

 

Tietoturvakokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa. Aiemmissa webinaarisarjan osissa olemme käsitelleet modernin tietoturvan rakennuspalikoita. Tässä jaksossa käsittelemme näistä muodostuvaa kerroksellista tietoturvakokonaisuutta sekä miten sitä hallitaan.

Webinaarissa opit, miten organisaation tietoturvakokonaisuus toteutetaan niin, että kaikki osat pelaavat yhteen, sopeutuvat uusiin uhkatilanteisiin ja kokonaisuus toimii luotettavasti ja tehokkaasti.

    ILMOITTAUDU