OPTIMESYS

Asiakaslähtöistä tietoturva-asiantuntijuutta

 

OptimeSys

Asiakaslähtöistä tietoturva-asiantuntijuutta

 

OptimeSys on vuonna 2007 perustettu, Espoosta ja Tampereelta käsin toimiva tietoturvan asiantuntijayritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 8 miljoonaa euroa. Yhtiö on vakavarainen, voittoa tuottava ja täysin suomalaisessa omistuksessa.

Meille tärkeintä on asiakkaidemme tyytyväisyys ja todisteena siitä ovatkin pitkät asiakassuhteemme ja mitatusti erittäin korkea asiakastyytyväisyysaste.

Tuotamme asiakkaillemme vaivattomia ja laadukkaita IT-tietoturvapalveluita kustannustehokkaasti. Asiakkaamme ovat niin tunnettuja pörssiyrityksiä kuin muutaman kymmenen hengen pienyrityksiäkin. Toimimme myös valtio- ja julkissektorilla täyttäen valtionlaitosten korkeat tietoturvavaatimukset.

Ydinosaamistamme ovat korkeatasoiset tietoturvapalvelut, laitteet ja järjestelmät joiden avulla suojautua verkkorikollisia vastaan. Toimivan kyberpuolustuksen perusta on uhkien ennakointi, reaaliaikainen järjestelmien valvonta, tietoturvan jatkuva kehittäminen ja sen myötä kokonaistilanteen hallintaKauttamme asiakkaat saavat tämän hetken innovatiivisimmat ja tehokkaimmat kokonaisratkaisut palvelumallina.

MISSIOMME

 

Tehostaa suomalaisten yritysten liiketoimintaa ja turvata liiketoiminnan jatkuvuus oman tietoturvaosaamisemme avulla.

 VISIOMME

 

Vuonna 2020 olemme Suomen tunnetuin ja luotettavin tietoturvaratkaisujen toimittaja.

Asiakkaiden ja työntekijöiden palautteen perusteella Optimesys Oy on valtakunnallisesti arvostetuin ja halutuin tietoturva-alan toimija.

 

 

Haluatko olla mukana rakentamassa tietä tietoturvan markkinajohtajaksi? 
Katso avoimet paikkamme:

    REKRYTOINTI